Mit navn er Karina Tylak. Jeg er født den 2. juli 1962.


Jeg har flere års erfaring med stresscoaching, familie- og psykoterapi, meditation og udviklingsprocesser. I øjeblikket er jeg specielt optaget af den kraft og styrke, som der findes i Nuet og som jeg ser som en væsentlig del af det at være et lykkeligt menneske i vores til tider forvirrede og fortravlede hverdag.

I min daglige praksis har jeg valgt at kombinere de mere evidensbaserede uddannelser, jeg har, med en mere holistisk tilgang, hvilket blandt andet betyder, at jeg, som noget nyt, også tilbyder healing. Denne kombination af det bedste fra "begge verdener", føler jeg, giver en effektiv og skånsom mulighed for bedring og udvikling.

Jeg er uddannet socialrådgiver på Via University College i Aarhus, familieterapeut hos DISPUK og psykoterapeut hos Institut for dybdeterapi. Desuden er jeg uddannet stresscoach hos Forebyg Stress v/Bjarne Toftegaard, som er kendt fra TV for blandt andet sin medvirken i udsendelsen fra DR2 den 08.03.14 ”Stå af ræset”. Jeg har taget diplomfag i psykologi ved Danmarks Pædagogiske Universitet i Aalborg. Sidst men ikke mindst er jeg uddannet mindfulness instruktør fra AT Work i Aalborg. Jeg tager desuden kurser og workshops for løbende at dygtiggøre mig yderligere, således jeg bedre kan støtte dig i din proces. Nyeste skud på denne stamme er, at jeg også er blevet uddannet Reiki-healer.

Min overbevisning er, at man med mellemrum er nødt til at arbejde med sig selv for at finde mening i sin tilværelse og sit liv. Dette har jeg gjort gennem mange år og gennem forskellige udviklingsprocesser og via forskellige terapiformer, som relaterede til min livssituation på det pågældende tidspunkt.

Mit fokus som terapeut og coach ligger på, at støtte dig til at få en ny og forbedret balance i dit liv, således at du kommer så tæt som muligt på at leve det liv, du ønsker. At du via healing, terapi, coaching og mindfulness får den støtte du har brug for, som så du finder dine iboende selvhelbredende kræfter, så de kan medvirke til at få det unikke, som findes i dig, til at træde tydeligere frem og forblive en fast bestanddel af din hverdag.

For at kunne yde dig den bedste hjælp er jeg løbende i supervision og deltager også i terapiforløb i forhold til egne problemstillinger af faglig og personlig karakter.

Ud over min coach og psykoterapeutiske erfaring har jeg også erfaring fra socialrådgiver arbejde inden for områderne handicap, psykiatri, børn og unge samt med mennesker udenfor arbejdsmarkedet på grund af fysisk eller psykisk sygdom.

Skelsættende lærermestre i mit liv:
Anette Holmgren
Estrid og Steen Norby
Dorrit Toftekær
• Stilheden og Modernatur, som er en stor lærer og healer.
• Min elskede mand, som er min livsledsager og min bedste ven.
• Mine dejlige børn (2 bonus og 2 bio). Mine to vidunderlige børnebørn.
• Min øvrige familie, venner og kollegaer gennem tiden.
• Alle har på hver deres måde givet mig utrolig meget, som har beriget mit liv på vidt forskellige måder.
• Og til slut, men ikke mindst dyrene jeg har haft og har i mit liv, som også har givet og giver mig så meget nærvær og kærlighed.

Jeg er dem alle dybt taknemmelig.