Narrativ samtaleterapi:


”Karina Tylak og jeg har sammen uddannet os til Narrative familieterapeuter i Århus. Undervejs i uddanelsesforløbet har vi haft mange inspirerende samtaler, omkring det at være i livet som menneske, med alle dets udfordringer.

Karina har en bred vifte af uddannelser, som alle komplimenterer hinanden, hun ser det hele menneske og giver den kontekst det enkelte menneske befinder sig i betydning. Karina byder ind med støtte og hjælp til det hele menneske. Karina er lyttende, respektfuld og nuanceret i sin tilgang til mennesker. Karina har en smittende humor.

Min fornemmelse er Karina brænder for at hjælpe mennesker med at finde vejen hen til det sted, hvor de kommer til at føle sig i live.

Bedste hilsner

Ingelis Nielsen, Familiebehandler”Stresscoaching:


”Inden jeg startede i stress-coaching forløbet, troede jeg nok mest på, at det ville ende med, jeg skulle finde andet job eller gøre andre helt drastiske ændringer for at blive mindre stresset.


I stedet endte det faktisk med jeg blev mere glad for mit job og ikke mindst min egen hverdag!

Forløbet har været helt fantastisk godt, fordi gav mig konkrete redskaber til at mindske stressen i forhold til arbejde, men faktisk også konkrete redskaber til at se ind i mig selv og arbejde med mig selv - og dermed fungere bedre på hjemmefronten også.

Det har været hårdt arbejde og det kan det også være stadigvæk i perioder - og jeg mener kun forløbet hjælper, hvis man virkelig er indstillet på at arbejde med sig selv.

Jeg mener helt alvorligt, at jeg har fundet mig selv... og nu, et års tid efter, vender jeg stadig tilbage til redskaberne, når jeg ind imellem “bliver lidt væk” fra mig selv.

Karina er enormt lyttende, hvorefter hun lige reflekterer over emnet/problemet - og lige når man tænker, hun kommer med løsningen, smider hun bolden retur :-)

Så det er op til en selv at træffe valget eller tage stilling til problemet - og det er jo lige netop essensen! Man skal jo netop selv turde tage beslutninger og valg for at mindske stressen og indser man det, tænker jeg forløbet et genialt.

Jeg vil anbefale Karina til alle, der savner konkrete tiltag og redskaber til at forandre arbejds- og privatliv.

Pia, 36 år”Mindfulness undervisning:


”Jeg deltog i Mindfulness-forløb hos Karina i efterår/vinter 2016. Vi var en flok kvinder i forskellige aldre, med vidt forskellig baggrund.
Karina underviste i teorier og grundtanker bag Mindfulness og hun introducerede en række øvelser, som vi fik god mulighed for at afprøve.

Det var et meget lærerigt forløb, og vi havde en masse praktiske øvelser, som vi tog med os efter endt kursus.

Karina er en god underviser og jeg følte mig tryg og godt tilpas i hendes selskab. Hun var altid velforberedt og struktureret, så udbyttet blev rigtig stort.

Kursus udviklede sig til at omfatte mere end blot Mindfulness. Det blev for mig til spændende selvudvikling.

Socialpædagog – 60 år”Regressionsterapi:


”Jeg har været i regressionsterapi 2 gange hos Karina . Jeg havde ikke prøvet det før , men blev meget godt indført i, hvordan det foregår, inden selve terapien. Hun har været meget velforberedt, og ledte mig på meget fin måde gennem de spørgsmål, jeg kom med. Og på den måde har det hjulpet mig til at forstå sammenhænge, som jeg ikke på anden måde har kunnet forstå.

Det er derfor dejligt, for mig at kunne give dette videre. Så andre, der har sammenhænge og spørgsmål, de ikke forstår, måske kan få afklaret nogle ting.

Flemming, 59 år”Transformationsterapi:


”For et år siden modtog jeg hjælp og vejledning via transformationsterapi hos Karina. Det var i forbindelse med jobsøgning og evt. karriereskift. Jeg følte at jeg stod med tusinde muligheder og alligevel den begrænsning, at der var ca. 10 år tilbage af mit arbejdsliv. Karina guidede mig igennem transformationsterapien på en særdeles rolig, seriøs og professionel måde, så jeg vidste helt præcist, hvad jeg skulle gå hjem og gøre, for at komme videre. Jeg forstod alt hvad der skete under processen, og at det var mig, der havde fundet de rigtige løsninger. Jeg fik hele terapi-forløbet på en lydfil og har flere gange siden hørt det igen. Hver gang har jeg hørt noget nyt som har bragt mig endnu nærmere mit mål.

Carsten, lærer, 58 år”Healing:


"Jeg var i sygehusbehandling på grund af knoglemarvskræft og valgte derfor sideløbende at forsøge med healing, da jeg havde hørt, at det kunne afhjælpe den kvalme, som jeg døjede en del med under min kemobehandling. Da jeg ikke havde prøvet healing før, vidste jeg ikke helt, hvad jeg kunne forvente. Jeg blev overrasket over, at jeg kunne mærke Karinas hænder, selv om hun ikke direkte rørte mig. Og det var positivt, at min kvalme blev reduceret i flere dage efter hver behandling. Karina er en venlig, rolig og tillidsvækkende healer og behandler. Jeg har haft ro i min kræft i en længere periode. Den har været næsten væk ved målinger på sygehuset, Men, da den igen begynder at vise sig og jeg igen er kommet i et nyt medicinsk behandlingsforløb via sygehuset, overvejer jeg at genopstarte behandlingen hos Karina.

Birthe, 80 år”