Et strescoaching forløb


Et typisk stresscoaching forløb strækker sig over 7 konsultationer. Nogle ønsker at få enkelte ekstra gange til at følge op på forløbet.

Stresscoaching er en virkningsfuld, gennemprøvet metode med nogle enkle virkemidler, som alle kan lære.

Metoderne både afhjælper din nuværende stress og forebygge fremtidig stress.

At komme af med sin stress er som at starte på en rejse. Den vej, du skal rejse på, kan gå lidt op ad bakke og lidt ned, men altid fremad. Den består af mange små skridt, som tilsammen gør, at du når i mål. Belønningen er uvurderlig og en skønne dag vil du få følelsen af, at tågen letter og solen igen skinner fra en klar og skyfri himmel.

“You can’t stop the waves, but you can learn to surf”
citat af Jon Kabat-Zinn
Hvordan ved jeg, at det virker?

Jeg ved af egen erfaring, at det er muligt. Det ved jeg, fordi jeg har mærket det på egen krop og psyke. Jeg har selv har været ramt af meget svær stress. I den forbindelse har jeg gennemgået et stresscoachingforløb af samme type, som jeg selv tilbyder nu. Derfor ved jeg metoden virker og at det er muligt at få det godt igen.


Hvad er dit udbytte af stresscoaching?

Det er faktisk muligt at få det endnu bedre, end du havde det før, du fik stress.

Dette muliggøres af, at du i dit coachingforløb lærer, hvordan du skal forhindre stressen i at genopstå. Når først din nuværende stress er afhjulpet, kan du bruge redskaberne, du har indarbejdet, til at forebygge ny stress i at udvikle sig.

Bruges de fremadrettet i dit daglige liv, vil du få en dagligdag, hvor du trives bedre generelt, men også bliver bedre til at opnå de mål, du har i dit liv og fastholde fokus på disse uanset, hvilke oplevelser du kommer ud for i dit liv. Så, der er håb.


Vi vil arbejde med Livshjulet, som omhandler 8 forskellige områder af dit liv.
Livshjulet bruges i stresscoachingen som metode og udgangspunkt til at
skabe større balance i dit liv.
Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.